Keresés-kiválasztás

A globális trendeket és helyi sajátosságokat figyelembe véve hisszük, hogy a keresési projektek túlnyomó többségére a toborzási és direktkeresési módszertanok, mint leszabályozott szolgáltatási vonalak, nem nyújtanak eléggé hatékony megoldást.

Éppen ezért a hirdetésmenedzsment, az adatbázisszűrés és az aktív kapcsolatrendszeren keresztüli keresés mellett minden keresési projekt során felkutatunk olyan megfelelő profillal rendelkező jelölteket is, akiket egy előre meghatározott számú iparági versenytárstól vagy más okból érdekesnek ítélt ún. "célcég"-től ideális háttérrel rendelkezőnek ítélünk.

Különösen nagy jelentőséget tulajdonítunk az átfogó, személyes projektindító megbeszélésnek, amelyen a munkakör megértése, a követelményprofil és a limitált direkt keresésre vonatkozó célcsoport definiálása, és a cégről átadható információ egyeztetése mellett mindig törekszünk a pozíció felettesének személyiségbeli elvárásainak megismerésére is.

Kereséseink titkos/bizalmas jellege minden esetben a megbízó döntésétől függ.


A keresés-kiválasztási folyamat áttekintése:

 • a, Projektindító megbeszélés és szerződés
 • b, Hirdetésfeladás és hirdetésmenedzsment, adatbázisszűrés, a limitált direkt keresésre vonatkozó célcsoport feltérképezése, aktív kapcsolatrendszer értesítése
 • c, Hirdetésre beérkezett és felkutatott jelöltek önéletrajzainak elbírálása, telefonos előinterjúk lebonyolítása, majd az esélyesnek ítélt jelöltek kompetencia alapú interjúztatása
 • d, Szűkített jelölti kör, ún. "short list" kiválasztása, személyiségük és kompetenciájuk mérése a profilingvalues online tesztje segítségével
 • e, Bizalmas jelölti riportok és teszteredmények küldése a megbízónak
 • f, Jelöltek bemutatása
 • g, Az ügyfél által kiválasztott legjobb jelöltekről referenciák bekérése
 • h, A felek megegyezésének támogatása
 • i, A beilleszkedés után követése a megbízónál és az új munkatársnál


Profilingvalues online személyiség- és kompetencia teszt általi értékelés

A profilingvalues pszichometrikus mérőeszköz megbízható, gyors és hatékony segítséget nyújt a jelöltkiválasztáshoz. Emellett a tesztet számos nemzetközi cég használja testreszabott tréning és coaching programok összeállításához, éves értékelő- és célkitűzéseket meghatározó beszélgetésekhez is. Felhasználása nagyban hozzájárul az egyéni és csapat célok folyamatos, sikeres eléréséhez.

Innovativitásának alapját a személyes értékrend elemzése adja, mely azon kívül, hogy a lehető legmegbízhatóbb eljárással méri a személyiséget és a kompetenciákat, egyedülállóan felhasználóbarát is.


A profilingvalues főbb erősségei:

 • 1. szándékosan nem manipulálható
 • 2. a tesztalanyok jellem- és kompetenciabeli képességei mellett a tesztelés időpontjában azokra fordított figyelmet is méri ("képesség" és "akarat" kombinációja)
 • 3. A teszt sztenderd vagy testreszabott a munkaköri profilhoz méri a tesztalanyok megfelelési mutatóját
 • 4. Az eredményeket egyszerűen és könnyen áttekinthetően prezentálja
 • 5. kb. 20-30 perc alatt kitölthető

A dr. Ulrich Vogel által Robert S. Hartmann professzor értékrend pszichológiai megközelítései alapján kidolgozott értékelési módszertan többszörösen validált, és minden pszichometrikus teszttel szemben támasztott tudományos követelménynek megfelel.

A tesztről bővebb tájékoztatást itt talál:http://www.profilingvalues.com

A profilingvalues tesztet megbízóink a keresés-kiválasztási folyamat integrált részeként, külön díjazás nélkül vehetik igénybe, de természetesen lehetőség van a tesztek külön megvásárlására is. Örömmel állítunk össze egyedi árajánlatot ügyfeleinknek.